Vătăjelu speră să fie în continuare antrenat de Sabău: "Trebuie să rămână și să construim alături de el"

Vătăjelu speră să fie în continuare antrenat de Sabău: "Trebuie să rămână și să construim alături de el"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul își dorește ca antrenorul său să continue pe banca tehnică a Universității Cluj, în ciuda celor declarate la finalul derby-ului cu CFR.

Imediat după joc, Ioan Ovidiu Sabău a reflectat asupra poziției sale și a anunțat că va discuta cu oficialii clubului despre o posibilă plecare. Între timp, conducerea Unviersității Cluj și-a exprimat susținerea pentru tehnician, iar de aceeași părere este și Bogdan Vătăjelu.

"Sper să nu plece. Dânsul a venit aici și ne-a făcut să jucăm cum am făcut-o până acum și să ne batem la play-off. Încă suntem acolo, nimic nu e pierdut. Am arătat rău astăzi, începând cu mine. Cred că Mister trebuie să rămână și să construim alături de el", a spus fundașul.

Vătăjelu își asumă evoluția modestă din Gruia

La final de meci, apărătorul a recunoscut că nu s-a prezentat la cel mai înalt nivel împotriva rivalei din oraș, dar speră ca "studenții" să revină la evoluțiile pe care le-au avut în toamna lui 2023.

"Nu ne așteptam, deși în ultimele două meciuri nu am arătat deloc bine. E vina noastră, mă refer în special al mine. Nu mă așteptam în niciun moment să arăt atât de rău, la fel și noi ca echipă. Am plecat de la 0-1 în minutul 2, foarte greu.

CFR e o echipă bună, chiar dacă nu au avut rezultate. Trebuia să ne ridicăm la nivelul lor. Din punct de vedere al atitudinii am fost, cel puțin eu, sub pământ. Când nu poți nu ai cum să te bați cu nimeni. Nu înseamnă că suntem slabi, am arătat că suntem buni. Ne-am aruncat să mai dăm un gol și apoi ne-au prins pe contraatac.

Știu când sunt penibil, pur și simplu nu ai ce să faci. Am avut meciuri în care am arătat bine, ne-am gândit că putem juca aici într-un anumit fel și nu am fost pregătiți. Fanii au fost extraordinari, ei vin, fac eforturi și e clar că sunt supărați", a declarat apărătorul.

Comenteaza