Vasile Dâncu dă cărţile pe faţă / Ce s-a întâmplat la "U": Radu Constantea "nu a fost sprijinit pentru a fi decizii unitare în club și o politică pe termen lung"

Vasile Dâncu dă cărţile pe faţă / Ce s-a întâmplat la "U": Radu Constantea "nu a fost sprijinit pentru a fi decizii unitare în club și o politică pe termen lung"

Sociologul spune că "U" merita să ajungă în Liga 1, dar s-a greşit decisiv în momentul în care proiectul pe termen lung al preşedintelui Radu Constantea nu a fost susţinut.

Vasile Dâncu a vorbit, într-un interviu pentru Fanatik, despre situaţia de la FC Universitatea Cluj, despre ambiţiile "studenţilor" şi momentul dureros al ratării promovării în primul eşalon în 2019.

"S-a pierdut un moment important mai ales că era an centenar. "U" Cluj și orașul merita să aibe două echipe în Liga 1", a spus Dâncu.

Sociologul pune eşecul din acest sezon pe seama strategiei greşite promovate în vara anului trecut, când proiectul care îl avea în centru pe managerul-impresar Octavian Moraru şi "colonia" de jucători portughezi a avut câştig de cauză în faţa proiectului de termen lung şi a continuităţii susţinute de preşedintele Radu Constantea.

"Au fost niște greșeli de management, cred eu. S-au adus la club o trupă de jucători străini, niște manageri care veneau cu altă viziune. Îmi pare foarte rău pentru "U" Cluj. Cred că, la o sută de ani, merita să fie în Liga 1 și cred că ar fi putut să facă față", a spus Vasile Dâncu.

Acesta a avut cuvinte de laudă pentru preşedintele clubului, Radu Constantea, despre care spune că nu a fost sprijinit.

"Nu s-a reușit o conducere unitară, probabil, chiar dacă acolo există un tânăr manager care are o viziune modernă. Radu Constantea, despre el vorbesc. Nu a fost sprijinit pentru a fi decizii unitare în club și o politică pe termen lung", a afirmat Vasile Dâncu.

Comenteaza