Varga și Balaj pregătesc o plângere penală împotriva fostei conduceri a campioanei

Varga și Balaj pregătesc o plângere penală împotriva fostei conduceri a campioanei
| Foto: prosport.ro

Oficialii formației din Gruia sunt pregătiți să înceapă o acțiune în instanță împotriva lui Marian Copilu și Ioan Ivașcu.

Deși foștii conducători ai CFR-ului au fost îndepărtați la finalul lunii august a anului trecut, războiul dintre patronul Nelu Varga și aceștia continuă. Alături de noul președinte, Cristi Balaj, Varga pregătește o acțiune în instanță împotriva lui Marian Copilu și Ioan Ivașcu, pe care îi acuză de delapidare.

“Este adevărat că avocații noștri au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale împotriva fostei conduceri a clubului. Dar, deocamdată, nu vă pot oferi alte detalii”, a spus Nelu Varga pentru Prosport.

Ioan Ivașcu a aflat despre plângerea penală pregătită de patronul formației din Gruia și a dezvăluit că acțiunea vine la doar câteva zile după ce a depus o cerere de intrare în insolvență a clubului pentru recuperarea banilor din actul de reziliere.

“Singura plângere pe care o pot avea cei din actuala conducere a echipei este că nu am reușit să ne calificăm în Liga Campionilor.

Sunt ferm convins că această dorință a lor (n.r. de a face plângere penală pentru delapidare) vine după ce eu am depus, pe data de 5, o cerere de intrare în insolvență a clubului, pentru a-mi recupera banii stipulați în actul de reziliere.

Menționez că suma mi-a fost livrată integral astăzi! Am citit că se face referire la fosta conducere și nu înțeleg cum e posibil, având în vedere că și acum în club mai sunt factori de decizie din vechea conducere. Vor face plângere și împotriva lor?

La fel de ciudată mi se pare această atitudine mai ales când îmi amintesc comunicatul de presă postat de club in momentul plecării noastre! Ne mulțumeau pentru tot ce am făcut și pentru performanțele aduse CFR. Mă rog, eu nu le port pică și vreau să le urez mult succes în continuare”, a explicat Ivașcu pentru Prosport.

Comenteaza