Varga îi da vești bune lui Mutu: "Nu o să îi dau drumul lui Otele"

Varga îi da vești bune lui Mutu: "Nu o să îi dau drumul lui Otele"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al CFR-ului se va putea baza pe cel mai bun marcator al formației din Gruia în actualul sezon.

Nigerianul sosit în vară la Cluj e dorit în Turcia, însă patronul ține la preț. Prima ofertă pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost în valoare de 1,5 milioane de euro, însă Varga își dorește nu mai puțin de 4 milioane de euro în schimbul golgheterului său.

Astfel, patronul l-a înștiințat deja pe noul antrenor, Adrian Mutu, că se va putea baza pe Philip Otele în cea de-a doua parte a sezonului competițional.

"Am discutat cu Adi Mutu și i-am explicat care este situația cu Otele. I-am zis să stea liniștit că nu o să îi dau drumul lui Otele să plece în Turcia pentru 1.500.000 de euro, atât cât mi s-a oferit pe el.

A, dacă cei de acolo vor schimba oferta și îmi vor oferi de la 4.000.000 de euro în sus, atunci aș lua în calcul o eventuală plecare. Dar, acum le-am respins propunerea.

Otele este un jucător valoros și nu îl voi ceda niciodată pe o sumă mică. Am încredere că Adi Mutu o să facă o echipă puternică, iar bătălia finală pentru titlu o vom da în play-off", a spus Varga pentru Prosport.

În cele 26 de meciuri jucate în actualul sezon, în Superligă, Cupa României și preliminariile UEFA Conference League, Philip Otele a marcat 8 goluri și a oferit 4 pase decisive.

Comenteaza