Unul dintre cele mai longevive dueluri la baschet din România se dispută mâine la Sibiu

Unul dintre cele mai longevive dueluri la baschet din România se dispută mâine la Sibiu
Unul dintre cele mai longevive dueluri la baschet din România se dispută mâine la Sibiu: "U" Mobitelco joacă cu CSU Sibiu.

Meciul face parte din etapa a patra a ligii naţionale, mâine seară la ora 20 în sala "Transilvania" din Sibiu.

 "După derby-ul Steaua-Dinamo, cred că duelul Cluj-Sibiu este cel mai longeviv duel din campionatul României și întotdeauna aceste partide au fost adevărate derby-uri", spune antrenorul de la "U" Mobitelco, Dorin Pintea. "Sibiul este o echipă destul de bună și încearcă în acest campionat să își îmbunătățească rezultatele, să între în play-off după câțiva ani mai slăbuți. Și la Sibiu sunt jucători noi față de sezonul trecut, de fapt cam toate echipele au adus jucători noi și aproape toate echipele se bazează pe șase străini plus unul sau doi jucători români, deci 8 sau 9 jucători. Și noi avem 8 sau 9 jucători în rotația de bază, plus jucătorii tineri pe care încercam să îi pregătim cât mai bine. Îmi doresc foarte mult să câștigăm și la Sibiu, să continuăm cu un parcurs cât mai bun. Pentru meciul de la Sibiu, întreg lotul este valid, nu avem probleme".

"Cu siguranță va fi un meci disputat la Sibiu, ambele echipe dispun de loturi valoroase. Am jucat în vară la turneul amical, am câștigat atunci, dar cu siguranță acel meci nu va semăna cu cel de sâmbătă. Sperăm să jucăm cât mai bine, să ne facem treabă și să ne întoarcem cu un rezultat bun acasă. "Sibiul are o echipă nouă față de sezonul trecut, antrenorul Miodrag Perisic este un antrenor bun și cred că în acest an va reuși să închege o echipă mult mai compactă și mai performanță decât sezonul trecut. În acest moment și noi suntem în formare, nu am atins încă potențialul maxim și sper să nu îl atingem până în play-off, pentru atunci este cel mai important să fi în formă maximă", spune şi Alex Pop, pe site-ul oficial al grupării clujene.

 

Etichete
Comenteaza