Unul dintre cei mai experimentați "studenți" și-a prelungit contractul

Unul dintre cei mai experimentați "studenți" și-a prelungit contractul
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a anunțat prelungirea înțelegerii cu unul dintre liderii vestiarului.

"Ioan Filip, unul dintre jucătorii de bază în linia de mijloc a Universității în sezonul recent încheiat, a semnat prelungirea contractului cu echipa noastră. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a ajuns pentru prima dată la ”U” la începutul sezonului 2020/2021 și a revenit în pauza de iarnă a sezonului 2021/2022 pentru a pune umărul la promovarea în Superliga.

În stagiunea recent încheiată, Filip a strâns 41 de meciuri în toate competițiile, marcând trei goluri. Reușita din partida cu Hermannstadt a fost una dintre cele mai frumoase goluri marcate de jucătorii Universității în acest sezon, golul cu călcâiul din acel meci candidând pentru titlul de Supergolul Sezonului.

În total, în cei doi ani și jumătate în care a evoluat pentru FC Universitatea Cluj, Ioan Filip a bifat 75 de meciuri în alb și negru, marcând cinci goluri și oferind opt pase decisive.

În cariera sa, mijlocașul originar din Ștei a mai jucat pentru Oțelul Galați, alături de care a cucerit titlul de campion al României și a jucat în grupele UEFA Champions League, Debrecen VSC, Dinamo București, Farul Constanța, Petrolul Ploiești, Gaz Metan Mediaș și FC Bihor", a transmis clubul clujean.

Comenteaza