Universitatea și CFR joacă astăzi în Superligă

Universitatea și CFR joacă astăzi în Superligă
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două rivale încep returul sezonului regulat al campionatului.

"Studenții" sunt primii care intră în luptă și vor primi vizita celor de la Petrolul Ploiești, formație cu doar o înfrângere în ultimele 12 etape.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 76 de ori în principala competiţie internă, de 22 de ori s-au impus ardelenii, de 40 de ori au câştigat ploieştenii, iar alte 14 partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă dispută directă din Superligă a avut loc în iulie, în chiar prima rundă a sezonului și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, marcatori fiind Alexandru Musi și Alexandru Chipciu.

Partida de astăzi, dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se va juca de la 14:00.

În schimb, CFR Cluj va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Poli Iași, echipă ce a suferit o singură înfrângere în ultimele nouă meciuri disputate în campionat, interval în care au mai înregistrat trei succese şi cinci remize.

Moldovenii și "feroviarii" s-au mai întâlnit de 21 de ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus gazdele din această rundă, de 13 ori au câştigat ardelenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

În precentul joc direct, în prima rundă a sezonului regulat, trupa pregătită de Andrea Mandorlini s-a impus cu 2-0, grație reușitelor semnate de Daniel Bîrligea și Cristi Manea.

Meciul dintre CFR Cluj și Poli Iași se dispută astăzi, începând cu 18:45.

Comenteaza