Universitatea se întoarce cu un punct de la Sibiu după un meci tensionat

Universitatea se întoarce cu un punct de la Sibiu după un meci tensionat
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a remizat pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-1, la capătul unei partide încheiate cu scandal.

La doar câteva zile de la precedenta întâlnire directă, clujenii și sibienii s-au întâlnit din nou. Dacă locația și competiția s-au schimbat, nu a fost cazul și în ceea ce privește jocul. La fel precum în Cupă, meciul a fost unul închis, fără prea multe ocazii. Abia după jumătatea reprizei au început să apară și situațiile de poartă, iar Roguljic l-a testat pe Căbuz, cu o execuție pe centrul porții (28).

În celalată parte a terenului, Gertmonas a trimis o pasă riscantă în apropiere, Sota a recuperat și chiar dacă lituanianul s-a opus în două rânduri încercărilor gazdelor, în cele din urmă, inamicul numărul 1 al galeriei clujene, Ianis Stoica, a deschis scorul (31).

Egalarea putea veni imediat, când Roguljic a primit un cadou din partea apărării adverse, dar a trimis în bară, din poziție ideală (34). Chipciu și-a încercat și el norocul, cu un șut din marginea careului, ce a trecut alături, însă Hermannstadt conducea la pauză cu 1-0.

În startul actului secund, "studenții" au forțat egalarea, iar mingea a lovit din nou bara, la o centrare în forță trimisă de Silaghi (53). După ce prima oră de joc s-a scurs, Nistor (61) și V. Gheorghe (63) l-au pus la încercare pe Căbuz, dar portarul gazdelor a fost la post. Pe final, Universitatea a fost singura echipă cu intenții ofensive, însă acțiunile elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău nu s-au finalizat cu succes.

Când jocul părea că se îndreaptă spre un eșec, Popa a înscris un gol superb, care a declanșat scandalul între cele două bănci tehnice. Altercația dintre jucători și antrenori s-a soldat cu două cartonașe roșii încasate de rezervele Universității, echipă ce se întoarce cu un punct de la Sibiu.

Comenteaza