Universitatea Cluj, victorie la limită la Bacău. “Studenții”, la două puncte de lider

Universitatea Cluj, victorie la limită la Bacău. “Studenții”, la două puncte de lider
| Foto: fcunviersitateacluj.ro

Formația pregătită de Bogdan Lobonț s-a impus în a doua deplasare consecutivă, împotriva celor de la Aerostar, scor 2-1.

Partida de la Bacău a început cum nu se poate mai bine pentru “studenți”, care au deschis scorul în minutul doi, după autogolul lui Ichim. În primele minute după gol, partida a fost una echilibrată. Treptat, gazdele au pus stăpânire pe joc și au dominat clar meciul.

“U” Cluj nu a mai contat din punct de vedere ofensiv în prima repriză, portarul Dur-Bozoancă fiind cel mai activ jucător al oaspeților, prin intervențiile sale salvatoare. La pauză, clujenii conduceau la limită, 1-0.

După revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după aceleași coordonate. Gazdele au avut inițiativa, iar Universitatea s-a mulțumit cu un joc defensiv, fără ca “studenții” să fie periculoși pe contraatac. Același Dur-Bozoancă a fost la post și în repriza secundă și i-a salvat pe clujeni de fiecare dată.

În ciuda jocului care nu a impresionat, “Șepcile roșii” au reușit să majoreze diferența, prin nou-intratul Norbert Janos, care a deviat în plasă centrarea lui Pîrvulescu. Imediat după reușita clujenilor, gazdele au redus din diferență, prin golgheterul Buhăcianu. Totuși, echipa lui Bogdan Lobonț a reușit să se impună și să obțină cele trei puncte.

Echipe de start:

Aerostar Bacău: Udeanu – Ţenea, Vişinar, Ichim, Carabela – Tăbăcariu, Chirilă (Drugă '77) – Ilie, Pop, Ciocâlteu – Buhăcianu

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Căpușă, Cordoș, Berci – Al. Coman, Kofi (Florescu ‘46), Sepsi, Taub – Goga (Axente ’59), Pîrvulescu – Gavra (Janos ‘76)

În urma victoriei de la Bacău, clujenii au acumulat 56 de puncte și sunt la două puncte de liderul Sportul Snagov. În runda următoare, Universitatea Cluj va primi vizita celor de la FC Argeș.

Comenteaza