Universitatea Cluj se desparte de Andrei Miron. Fundașul central va reveni la Botoșani

Universitatea Cluj se desparte de Andrei Miron. Fundașul central va reveni la Botoșani
| Foto: Facebook - Fotbal Club Botoșani

Miron a bifat 29 de prezențe în tricoul „studenților”.

Universitatea Cluj anunță încheierea înțelegerii pe cale amiabilă cu Andrei Miron. Fundașul în vârstă de 29 de ani revine la FC Botoșani.

„Înțelegerea dintre FC Universitatea Cluj și fundașul central Andrei Miron a fost încheiată pe cale amiabilă. Andrei Miron a strâns 29 de prezențe în tricoul echipei noastre, marcând un gol în victoria «studenților» cu 3-0 de la Botoșani din acest sezon. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă și îi dorește succes în carieră!”, a transmis Universitatea Cluj.

Miron s-a înțeles cu FC Botoșani, unde revine după patru ani.

„FC Botoșani anunță transferul fundașului central Andrei Miron, care va îmbrăca, din nou, tricoul «roș-alb-albastru», după 4 ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Oțelul Galați, FCSB, Hapoel Haifa și Universitatea Cluj, iar acum se întoarce pe «Municipal» pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menținerea în elita fotbalului din România. Mult succes, Andrei! Abia așteptăm să te revedem pe teren, de partea noastră!”, a transmis formația din Botoșani.

Comenteaza