Universitatea Cluj s-a împiedicat pe terenul Unirii Slobozia, surpriza din play-off-ul ligii secunde

Universitatea Cluj s-a împiedicat pe terenul Unirii Slobozia, surpriza din play-off-ul ligii secunde
| Foto: liga2.prosport.ro

Formația pregătită de Erik Lincar a încheiat la egalitate jocul din a doua rundă a fazei secunde a campionatului, scor 2-2.

Partida a avut un ritm bun încă din primel secvențe, iar “studenții” au încercat să își impună jocul. Totuși, primele oportunități au aparținut gazdelor, care puteau da de două ori lovitura în urma unor contraatacuri rapide finalizate de Gherghiceanu (6,8).

După aproape un sfert de oră, timp în care clujenii nu au reușit să ofere o replică puternică, Unirea Slobozia a deschis scorul prin Aflana, care a reluat cu capul în plasa porții lui Gorcea (13).

După gol, ialomițenii au făcut imediat pasul înapoi, însă elevii lui Erik Lincar au pus cu greu probleme. Totuși, după jumătatea reprizei, Tescan a bătut bine o lovitură liberă (26), iar la faza următoare a căzut în careu după un duel cu Coadă, iar centralul a dictat penalty.

Ely Fernandes și-a asumat responsabilitatea și l-a învins pe Poiană cu un șut pe centrul porții. “Șepcile roșii” nu au reușit să profite de moralul bun de după gol, iar scorul pauzei la Slobozia a fost 1-1, în urma unei reprize în care Universitatea Cluj a părut o altă echipa față de cea din primele meciuri ale anului.

Reveniți de la cabine, “studenții” au început cum nu se poate mai bine. La doar două minute de la reluare, Vali Alexandru a înscris dintr-o lovitură liberă care l-a lăsat fără reacție pe goalkeeper-ul Poiană (47). La fel ca și după primul gol pe care l-a înscris, echipa clujeană nu a profitat de momentul bun.

Majoritatea duelurilor au avut loc în zona mediană, iar rareori cele două adversare au ajuns în preajma careurilor adverse. Surpriza a venit însă în minutul 72, când gazdele au profitat de o lovitură de colț și chiar dacă Gorcea a respins execuția lui Coadă, fostul “student” Greu a fost pe fază și a restabilit egalitatea.

În ciuda eforturilor din ultimele minute ale meciului, Universitatea Cluj nu a reușit să înscrie golul victoriei, iar formația antrenată de Erik Lincar se întoarce cu un singur punct din deplasarea de la Slobozia.

Comenteaza