Universitatea Cluj joacă azi un nou meci important în Superligă

Universitatea Cluj joacă azi un nou meci important în Superligă
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" vor evolua în deplasare, la Craiova, pe terenul uneia dintre rivalele din clasament.

După două partide fără înfrângere pe Cluj Arena, "Șepcile roșii" se pregătesc de un joc departe de casă. Clujenii vor întâlnii FC U Craiova, într-un duel ce se poate dovedi a fi important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În actualul sezon, "studenții" au reușit o singură victorie în deplasare, la Mioveni, palmaresul fiind completat de trei remize și 7 înfrângeri. În schimb, FC U Craiova a câștigat un singur meci pe teren propriu din ultimele 6. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Partida tur, desfășurată la Mediaș, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Radu Negru a înscris în proprie poartă, iar Gabriel Iancu a restabilit egalitatea din lovitură liberă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

În ceea ce privește duelul de la nivelul băncilor tehnice, Ioan Ovidiu Sabău și Nicolo Napoli s-au mai întâlnit de 6 ori în Superligă. Fostul internațional român este neînvins, având trei victorii și trei rezultate de egalitate în fața italianului.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC U Craiova 1948 se va disputa astăzi, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Craiova 1948!

Comenteaza