Universitatea Cluj, în topul echipelor din Superligă cu cea mai mare medie de spectatori

Universitatea Cluj, în topul echipelor din Superligă cu cea mai mare medie de spectatori
| Foto: FC Universitatea Cluj

Clubul clujean se clasează pe locul al patrulea într-o ierarhie a prezenței fanilor pe stadion în sezonul regulat.

La finalul primelor 30 de runde ale stagiunii, Universitatea Cluj se numără printre echipele care au avut parte de o susținere importantă a suporterilor în meciurile de pe teren propriu. Chiar dacă a jucat la Mediaș, partide care atrag publicul, cu Rapid și Dinamo, clubul clujean e pe locul al patrulea în topul numărului de spectatori în Superligă.

Universitatea a avut o medie de 8.467 de spectatori în sezonul regulat și a fost depășită în ierarhie doar de FCSB (14.935 spectatori/meci), Rapid (13.634 spectatori/meci) și CS U Craiova (11.150 spectatori/meci).

Mai mult, echipa clujeană a depășit formații care au parte de o bază bună de suporteri, precum Dinamo București (7.712 spectatori/meci), Petrolul Ploiești (7.425 spectatori/meci), Oțelul Galați (7.214 spectatori/meci) și UTA (6.612 spectatori/meci).

De asemenea, două meciuri în care au fost implicați "studenții" se află în top 6 al partidelor cu cea mai mare asistență în sezonul regulat. Este vorba despre meciul cu FCSB, care a strâns 23.893 de fani și ocupă locul al patrulea în ierarhie, dar și despre meciul Derby-ul Clujului, la care au asistat 22.614 de spectatori.

Comenteaza