Seară perfectă pentru “U”. Trei puncte cu Cugirul și medaliile de campioni de la Burleanu

Seară perfectă pentru “U”. Trei puncte cu Cugirul și medaliile de campioni de la Burleanu
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” au învins Metalurgistul Cugir, scor 3-2, iar la finalul meciului au fost premiați de președintele FRF.

Partida de pe Cluj Arena a început cu o ocazie a lui Hațiegan, în minutul cinci. Toutși, oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 13, prin Codrea. Șapte minute mai târziu, Hordouan a centrat în careu, iar Ursu a îndeplinit o simplă formalitate și a restabilit egalitatea. Până la finalul reprizei, Cugirul a mai avut o singură ocazie, prin Făgărășanu, în timp ce Florescu și Ene au fost autorii ocaziilor Universității. Astfel, scorul pauzei a fost 1-1.

Clujenii au început mai bine partea secundă, iar Ursu a adus-o pe “U” Cluj în avantaj după ce a speculat o greșeală a portarului advers. Același Ursu a centrat perfect din corner, șapte minute mai târziu, iar Onicaș a înscris. După un minut, balonul a ajuns la Ene, dar atacantul Universității a ratat cu ușurință, iar după o oră de joc, Florescu l-a imitat.

Oaspeții s-au aruncat în atac, iar ocazia lui Codrea a anunțat ceea ce urma să se întâmple. În minutul 71, Făgărășanu a redus din diferență cu o lovitură de cap. Apoi, au urmat două ocazii ale lui Lemnaru, dar și șutul lui Greu, scos greu de sub transversală de goalkeeperul oaspeților. ”U” Cluj a controlat meciul pâna la final și s-a impus cu 3-2.

Echipe de start:

“U” Cluj: Gorcea – Chiș (Takacs ‘46), Onicaș, Abrudan, Manu – Giurgiu, Florescu – Hațiegan (Micaș ‘84), Hordouan, Ursu (Greu 61’)– Ene (Lemnaru ‘74)

Metalurgistul Cugir: Crivăț – Neagu, Negrescu, Șuteu, Vararean, Taban, Sorian, Făgărășanu, Popa, Codrea, Săuca

Comenteaza