Universitatea Cluj, audiență peste Liga 1. Partida cu Farul a fost mai urmărită decât meciul lui Dinamo

Universitatea Cluj, audiență peste Liga 1. Partida cu Farul a fost mai urmărită decât meciul lui Dinamo
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Duelul “studenților” cu formația de la malul mării a strâns mai mulți oameni în fața televizoarelor, decât partida de primă ligă, dintre Politehnica Iași și Dinamo.

Calitatea tot mai slabă a primului eșalon, exemplificată de duelul primelor două clasate, partidă fără vreun șut pe spațiul porții, împinge microbiștii spre noi alterantive. Astfel, suporterii români își îndreaptă atenția spre Liga a 2-a, unde mai multe formații de tradiție se luptă pentru promovare.

Este și cazul meciului jucat sâmbătă de Universitatea Cluj, scor 2-1, cu Farul Constanța, partidă ce a depășit ca audiență jocul din play-out, dintre Dinamo și Poli Iași, încheiat cu victoria bucureștenilor, 1-0. Cazul este cu atât mai surprinzător cu cât diferența dintre sumele plătite pentru drepturile de televizare ale celor două competiții este una uriașă. Dacă echipele din Liga 1 primesc cumulat 34 milioane de euro pe sezon, formațiile din eșalonul secund se mulțumesc cu 500.000 de euro împărțiți între cele 20 de competitoare.

Comenteaza