Universitatea Cluj a încheiat cu o remiză cantonamentul din Antalya

Universitatea Cluj a încheiat cu o remiză cantonamentul din Antalya
| Foto: FC Universitatea Cluj

În ultimul amical al stagiului de pregătire de iarnă, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au încheiat la egalitate, scor 0-0, împotriva azerilor de la Sabail.

Încă din primele minute ale partidei a ieșit în evidență dorința "studenților" de a exersa jocul de pase care a devenit deja marcă înregistrată. Totuși, primele ocazii le-au aparținut azerilor, care mai întâi puteau profita de o încercare nereușită de respingere a lui Simion (12) și mai apoi de o eroare mare a lui Iliev (24), pe care tot bulgarul a reparat-o.

În schimb, la poarta cealaltă, Vali Gheorghe a fost principalul pericol. Lansat în adâncime a trimis în plasa laterală după jumătatea reprizei (25) pentru ca mai apoi să fie găsit excelent de Ovidiu Bic, însă să trimită mult peste din poziție ideală. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Actul secund a adus și schimbări în echipa clujeană, care a fost mai activă în ofensivă, profitând și de lipsa de reacție a celor de la Sabail. Chiar și așa, ocaziile au apărut greu, iar lipsa de inspirație în treimea adversă a putut fi încă o dată remarcată.

În evidentă a ieșit Daniel Popa, care a semnat două ocazii bune, în timp ce un șut bun trimis de Popadiuc a fost respins de sub transversală pe final de meci. Așadar, Universitatea Cluj a încheiat la egalitate jocul cu azerii de la Sabail, scor 0-0.

Echipa de start:

Iliev - Chipciu, Masoero, Thalisson, Roger - Bic, Doukoure, Simion - V. Gheorghe, Stoica, Popa

Comenteaza