Universitatea a dominat în tribune, CFR a luat punctele. "Feroviarii" s-au impus din nou în Derby

Universitatea a dominat în tribune, CFR a luat punctele. "Feroviarii" s-au impus din nou în Derby
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Andrea Mandorlini a învins-o pe cea a lui Ioan Ovidiu Sabău, scor 4-0, în ultimul meci al anului pentru cele două echipe.

Nici nu au apucat bine jucătorii să se obișnuiască cu atmosfera din tribune că tabela s-a și modificat. Camora a centrat, Kresic a întors, iar Muhar, lipsit de marcaj a reluat nestingherit în plasă (2). A urmat apoi spectacolul pirotehnic oferit de suporterii echipei oaspete, echipă care a avut probleme pe teren.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău nu s-au regăsit timp de minute bune, au jucat încâlcit și au greșit cât pentru un tur de campionat. Iliev a fost însă în zi mare și a apărat tot ce a fost pe poartă, fiind salvat și de transversală la ocazia lui Bîrligea (24).

Abia după jumătatea reprizei, "studenții" au început să pună presiune și chiar au reușit să marcheze, dar reușita lui Stoica a fost anulată din cauza unui ofsaid. În cele din urmă, tot "feroviarii" au fost cei care au marcat, prin Bîrligea (41), iar scorul pauzei a fost 2-0.

După revenirea de la vestiare, Universitatea a fost echipa mai activă, iar Ianis Stoica a trecut pe lângă gol la 6 minute de la reluare (51). "Studenții" au continuat să forțeze un gol care i-ar fi readus în joc, dar șutul lui Fossati a ajuns în bara porții lui Sava (62).

Sabău a mutat ofensiv, dar în zadar. Imediat după ce jucătorii proaspeți au fost introduși pe gazon, Otele a scăpat pe contraatac și a majorat diferența (77). Același Otele a profitat de o eroare în defensivă (86) și a stabilit scorul final al Derby-ului, 4-0 în favoarea CFR-ului.

Comenteaza