Unirea Dej obține primul punct în Play-off după un meci „alb” la Buzău

Unirea Dej obține primul punct în Play-off după un meci „alb” la Buzău
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Formația din județul Cluj obține primul punct din Play-off-ul Ligii a II-a după remiza 0-0 în deplasarea împotriva Gloriei Buzău.

În primele minute ale partidei, buzoienii puteau profita de o greșeală la marginea careului (minutul 5) dar Răilean a reținut fără probleme centrarea lui Lazăr. Gazdele au mai avut o ocazie la două minute după prin șutul căpitanului Lopez, însă execuția nu a prins spațiul porții.

Pablo Gaitan i-a dat emoții lui Răilean, care a rămas spectator la execuția foarte aproape de vinclu a jucătorului de la Buzău. Formația gazdă a mai avut încă o șansă în primul sfert, dar mingea s-a dus în out de poartă.

După ce buzoienii au dominat prima parte, cei de la Dej au încercat să iasă și ea în atac la jumătatea primei reprize dar formația clujeană nu a reușit să concretizeze iar cei care au contat în atac au fost tot jucătorii Buzăului.

Decarul Gloriei a încercat să surprindă din afara careului (min. 36), dar șutul lui Angelov a trecut pe alături.

Unirea Dej se trezește și are o ocazie cu 5 minute înaintea pauzei. În urma centrării, un copil de mingi pare că a reținut mingea care nu era încă ieșită înafara terenului, iar un jucător al Dejului alerga după acel balon.

Tot echipa gazdă a fost cea care a început repriza a doua în atac cu o ocazie importantă. Boiciuc șutează în forță, portarul Unirii Dej respinge însă noul intrat Valentin Munteanu nu reușește să reia.

Oaspeții reușesc și ei să iasă în atac în actul secund, dar formația din Buzău s-a apărat bine.

Boiciuc își încearcă iar norocul cu o lovitură de cap după o fază construită frumos de Gloria Buzău, însă mingea trimisă de acesta trece peste bara transversală.

Oaspeții au devenit agresivi, iar Răzvan Matiș încasasează galbenul după o intrare cu talpa.

Gazdele au încă o ocazie mare în minutul 75 prin șutul de la distanță a lui Pandele, care lovește bara transversală. Buzăul trece din nou pe lângă deschiderea scorului cu o dublă ocazie în minutul 80, însă Găilean e la posturi și respinge. Portarul Unirii Dej primește și el cartonașul galben pentru tragere de timp.

Formația din județul Cluj încearcă să surprindă în ultimele 10 minute, însă centrarea lui Roș este reținută de portarul gazdelor.

Buzăul iroește o lovitură liberă importantă în minutul 87. Răilean prinde mingea trimisă pe jos de către Pandele.

Unirea Dej putea da lovitură pe finalul meciului. Prima dată după gafa portarului când au încercat să surprindă cu un lob de la distanță, iar imediat după, Florin Blaj a driblat portarul, dar nu a reușit să-l învingă pentru că Stoian s-a repliat imediat.

Se termină 0-0 după un meci în care gazdele au dominat partida, și formația din Dej nu a contat aproape deloc în atac. Această remiză albă le aduce primul punct din Play-off clujenilor, care veneau după două înfrângeri.

Comenteaza