Unirea Dej a început cu un eșec aventura în play-off

Unirea Dej a început cu un eșec aventura în play-off
| Foto: unireadej.ro

Formația pregătită de Dragoș Militaru a fost învinsă pe terenul liderului din Liga 2-a, Steaua, scor 3-0.

Deși oaspeții puteau profita la șutul bun al lui Cocian din minutul 10, trupa din capitală a preluat repede inițiativa și a dominat jocul din Ghencea. În schimb, echipa din județul Cluj a preferat organizarea și o potențială lovitură pe contraatac.

Totuși, defensiva a cedat chiar înainte de pauză, când Buta și-a trimis în propria poartă (41), iar Steaua conducea după primele 45 de minute, scor 1-0.

Actul secund a început la fel de prost precum s-a terminat primul pentru Unirea Dej, iar gazdele au punctat din nou. Popa a centrat, iar Chunchukov a reluat în poarta lui Railean pentru 2-0 (49). În minutele ce au urmat, Dragoș Militaru a mutat ofensiv, iar echipa sa a avut parte de momente bune în apropierea careului advers.

Însă, cea mai mare ocazie a trupei din Dej a venit la o fază care nu anunța nimic, Alex Pop a încercat o execuție de la distanță, iar șutul său a lovit transversala. În schimb, la cealaltă poartă, nou-intrații Balgiu și Trică au fost protagoniști, iar cel din urmă l-a învins pe Railean cu o lovitură de cap (73).

Așadar, la finalul unei partide în care nu a avut prea multe realizări, Unirea Dej pierde cu 3-0 și începe cu stângul aventura în play-off-ul Ligii a 2-a.

Comenteaza