Un tânăr jucător din Liga 1 a plâns după ce a ratat transferul la CFR Cluj

Un tânăr jucător din Liga 1 a plâns după ce a ratat transferul la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a încercat să obțină semnătura unui fotbalist care a impresionat în actualul sezon.

CFR Cluj și-a schimbat strategia în pauza de mercato din iarnă și s-a axat pe aducerea de jucători tineri români. Deși a transferat mai mult din Italia, formația din Gruia și-a îndreptat atenția și spre campionatul intern.

Primarul din Pitești, Cristian Gentea, a dezvăluit că “feroviarii” au încercat să îl achiziționeze pe Alexandru Ișfan, fotbalistul în vârstă de 22 de ani, care a impresionat în tricoul celor de la FC Argeș. În cele din urmă, transferul nu s-a mai materializat, iar tânărul jucător a fost vizibil afectat.

“Am primit o ofertă de la CFR Cluj pentru Ișfan. Am vorbit cu domnul Bilașco, dar și pe alte canale. Nu s-a spus niciodată de o sumă de transfer.

Da, ni s-a spus că îl doresc pe Ișfan la Cluj, iar eu am spus că Ișfan trebuie să joace încă o bună perioadă de timp la Pitești, unde trebuie să și demonstreze că merită să facă un pas mai departe.

L-am avut în birou și l-am lăsat aici plângând pentru că spunea că nu îl înțeleg și șansa lui e CFR Cluj. I-am spus: Șansa ta e FC Argeș!. El n-ar fi jucat la Cluj, el trebuie să joace aici, să demonstreze, iar apoi poate să plece”, a spus Gentea la Pro X.

În actualul sezon, Alexandru Ișfan a evoluat în 31 de partide în Liga 1, reușind să marcheze de 3 ori și să ofere o pasă decisivă.

Comenteaza