Un suporter al lui "U" Cluj a câştigat show-ul "Microbist de România"

Un suporter al lui "U" Cluj a câştigat show-ul "Microbist de România"

Rareş Gorcea, fost junior la echipele de fotbal U Cluj, Dinamo şi Vicenza, înfocat fan al echipei U Cluj, este câştigătorul primului sezon al emisiunii „Microbist de România”, de la TVR 1, şi a primit ca premiu un city break în Istanbul.

Gorcea, în vârstă de 26 de ani, a fost desemnat câştigătorul primului concurs destinat suporterilor din fotbalul românesc în ediţia din 7 iulie a emisiunii „Microbist de România", desfăşurată în Maldive, transmite news.ro. 

Mulţumirile lui Rareş la finalul concursului s-au îndreptat către familie, dar şi către suporterii U Cluj. El a câştigat trei dintre cele zece probe individuale, iar, în final, după cumularea cu punctajul obţinut în clasamentul pe echipe, a avut 177 de puncte.

Deşi în plină pandemie la momentul filmării emisiunii, muzeul clubului Beşiktaş Istanbul a fost deschis doar pentru câştigătorul „Microbist de România". Tot lui i-a fost permis accesul în celebrul hamam AyaSophia Hurrem Sultan Hamam, o baie turcească pe care Hurrem, soţia lui Suleyman Magnificul, a construit-o pentru soţul ei chiar în centrul oraşului. Aici, Gorcea a primit un masaj special, unic în lume: masajul Gică Hagi.

În Istanbul, el a făcut un tur cu un iaht de lux pe Bosfor şi a vizitat câteva dintre atracţiile turistice ale oraşului: Sf. Sofia, Moscheea Albastră, Turnul Galata, hipodromul, bazarul şi o serie de lăcaşe de cult creştine foarte vechi, dar şi Palatul Topkapî, unde a avut prilejul să vadă Sabia lui Ştefan cel Mare expusă.

 

Comenteaza