Un sportiv de la "U" Cluj a obținut argintul la Campionatul Național de Atletism

Un sportiv de la
Atletul Răzvan George Roman, legitimat la CS "U" Cluj, a cucerit medalia de argint în finala Campionatului Național de Probe Combinate, la Heptathlon, cu 4974 puncte.

Roman a pierdut titlul de campion național cucerit anul trecut în fața lui Ionel Cojan (CS Muscel CL-CSU Pitești), care a obținut 5132 puncte, anunță u-cluj.ro.

Competiția a fost găzduită de Sala de atletism a Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu" din București, a avut loc duminică, 12 februarie, și a adunat la start 75 de atleți, 38 la masculin și 37 la feminin de la 36 de cluburi din România.

Tot duminică s-a desfășurat și cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Atletism Seniori, Tineret, Juniori, iar de la CS Universitatea Cluj au participat trei atleți, toți reușind clasarea pe podium. Camelia Gal și Sanda Belgyan au alergat la proba de 400 metri, obținând primele două locuri, iar Nagy Attila a terminat pe locul III la 60 m garduri.

Pentru atleții clujeni urmează Finala Campionatului National de Seniori, Tineret și Cupa de Cristal, programate duminică, 19 februarie, la București.

 

Comenteaza