Un oficial al CFR-ului, datorie de peste 100.000 de euro față de arbitrul partidei cu FC Botoșani

Un oficial al CFR-ului, datorie de peste 100.000 de euro față de arbitrul partidei cu FC Botoșani
| Foto: prosport.ro

Asupra partidei restante dintre ”feroviari” și formația din nordul Moldovei ar putea plana suspiciuni datorită relației dintre centralul jocului și unul dintre oficialii caampioanei.

După ce majoritatea jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic au fost declarați negativi cu COVID-19, CFR Cluj se pregătește să reia lupta la titlu. Primul meci va fi împotriva celor de la FC Botoșani, formație pe care clujenii au învins-o în tur cu 2-0, grație unei duble a lui Deac.

Totuși, asupra partidei din Gruia ar putea plana suspiciuni din cauza relației dintre arbitrul Marius Avram și un oficial al CFR-ului. Potrvit GSP, centralul jocului i-a împrumutat 130.000 de euro lui Miklos Nagy, cel care este team-manager la echipa doua a campioanei și un apropiat al lui Nelu Varga. În plus, Nagy a fost o lungă perioadă asistentul lui Avram.

Centralul partidei dintre CFR și FC Botoșani ar fi informat CCA în legătură cu situație, însă Kyros Vassaras a decis să ignore informațiile primite de la Avram și l-a delegat la partida din Gruia. Banii au fost împrumutați în mai 2017, cu doar o lună înainte de sosirea lui Nagy la CFR.

Jocul dintre “feroviari” și trupa lui Marius Croitoru se va disputa azi, de la ora 21:30.

Comenteaza