Un nou meci, un nou succes pentru U-BT în campionat

Un nou meci, un nou succes pentru U-BT în campionat
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României s-a impus pe terenul celor de la Rapid, scor 89-70.

U-BT Cluj-Napoca a bifat o nouă victorie în Liga Națională, a 17-a din tot atâtea meciuri. Ultima victimă a “studenților” a fost Rapid, de care Richard&Co. au trecut cu 89-70. Echipa clujeană a sărbătorit pentru puțin timpul succesul și și-a îndreptat deja atenția spre următorul meci din Basketball Champions League, împotriva belgienilor de la Filou Oostende.

“Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Vreau să le mulțumesc celor de la Rapid pentru faptul că au acceptat să joace cu noi. Ne avantajează mult, deoarece partida cu Rapid oricum trebuia reprogramată din cauza etapelor din Champions League. Am început mai greu, a părut că nu am forțat prea mult.

După pauză ne-am trezit, am avut o apărare mai bună și am fost concentrați. Pe Stipe am ales să îl odihnesc, a avut și o problemă la picior, dar nu este nimic serios. I-a prins bine această pauză.

Mâine dimineață vom ajunge la Cluj și avem suficiente zile să ne revenim și să ne pregătim pentru jocul cu Oostende. Îi așteptăm pe fani la sală luni, sperăm să ocupe toate locurile disponibile. Vrem ca ei să ne împingă de la spate ca să obținem victoria”, a spus antrenorul campioanei României.

“A fost un meci greu, am început cam lent. Ultimele zile au fost dificile, deoarece am călătorit mult. La pauză, rapidiștii au avut mai multe recuperări decât noi, în ciuda unui avantaj al taliei de partea noastră. Ne-am atins scopul, am câștigat și ne concentrăm pe meciul cu Oostende”, a adăugat Nandor Kuti, cel care a înscris 12 puncte și a reușit 5 recuperări.

Comenteaza