Un nou meci, o nouă înfrângere în faţa Stelei. Miriuţă vrea reconstrucţie la Cluj FOTO

Un nou meci, o nouă înfrângere în faţa Stelei. Miriuţă vrea reconstrucţie la Cluj FOTO
Steaua s-a impus în Gruia după un meci pe care l-a dominat în mare parte, iar antrenorul Vasile Miriuţă este încă fără victorie pe banca "feroviară".

Din vara lui 2005 n-a mai învins-o CFR Cluj pe Steaua, iar de la acel succes au trecut 16 partide. Trupa lui Arpad Paszkany spera să dea lovitura sâmbătă, în Gruia, însă a rezistat până spre final, Chipciu marcând golul unui nou succes stelist.

Arena din Gruia s-a umplut la meciul cu Steaua, dar conducerea CFR-ului a avut motiv să sărbătorească doar din pricina încasărilor, făcând din bilete peste 100.000 de euro. O reţetă financiară de succes şi cam atât.

În privinţa fotbalului, "ceferiştii" nu au impresionat nici acum, fiind dominaţi de echipa lui Reghecamf, o adevărată "piază rea" pentru formaţia clujeană, în faţa căreia n-a pierdut din 2005. Trupa lui Miriuţă a preferat să se apere mai mult în prima repriză şi a făcut-o exact, până în minutul 27, când Latovlevic a scăpat în careu, dar Felguerias i-a blocat şutul. Pe finalul primei părţi Stanciu a lovit bara, prelungind suspansul.

În repriza a doua Steaua a forţat şi mai mult şi a atacat cu toate liniile în încercarea de a lua toate punctele din meci. Miriuţă a încercat să schimbe ceva în joc, dar schimbările făcute s-au întors împotriva sa. Chanturria i-a luat locul lui Negruţ la pauză şi a pierdut aproape toate duelurile, greşind apoi flagrant în minutul 84. Mijlocaşul a cedat uşor o minge în jumătatea Stelei, oaspeţii au plecat pe contraatac şi au înscris prin Chipciu. Ammari, trimis şi în teren, a fost eliminat, încasând două cartonaşe galbene în aceeaşi fază (90). Fluier final şi CFR Cluj rămâne fără victorie în faţa Stelei din 2005.
Miriuţă şi-a mai pierdut din optimism şi a pronunţat după joc cuvântul "reconstrucţie". CFR se bazează pe 9 jucători aflaţi la final de contracte. "Cred că e nevoie de o reconstrucţie, vom vedea ce vom putea face în continuare. La capitolul atitudine nu am nimic de reproşat echipei. Cred că atât putem în acest moment. Vom vedea din vară ce vom face, cum ne vom orienta şi care va fi planul. Am blocat Steaua bine în prima repriza, iar rezervele lor au făcut diferenţa, Piovaccari şi Keseru", a spus tehnicianul din Gruia.

CFR Cluj - Steaua 0-1 (0-0)

l Au marcat: Chipciu (84)

l Stadion: Dr. Constantin Rădulescu Spectatori: 14.000

l CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Djokovic, Pedro (Velayos, 59) - Deac, Negruţ (Chanturia, 46), Maah (Ammari, 73) - Chuka
l Antrenor: Vasile Miriuţă

l Steaua: Tătăruşanu - Varela, Gardoş, Szukala, Latovlevic - Pintilii, Prepeliţă (Piovaccari, 80) - Popa (Iancu, 88), Stanciu, Tănase - Chipciu

l Cartonaşe galbene: Pedro (40), Ammari (90, 90) / Stanciu (14), Tănase (70), Tătăruşanu (90<4)

l Cartonaşe roşii: Ammari (90)

l Au arbitrat: Cristi Balaj (Baia-Mare) - Sebastian Gheorghe (Suceava), Adrian Ghinguleac (Bucureşti)

 

 

Etichete
Comenteaza