Un nou meci bun, același rezultat. Universitatea Cluj a remizat cu CS U Craiova

Un nou meci bun, același rezultat. Universitatea Cluj a remizat cu CS U Craiova
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația antrenată de Erik Lincar a încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul din cea de-a doua rundă a sezonului regulat al Superligii. 

Partida de la Mediaș a început cum nu se poate mai bine pentru "Șepcile roșii". Remacle a centrat din lovitură liberă, minge a ajuns la Filip în marginea careului mic, iar mijlocașul a deschis scorul cu un șut puternic (6).

Craiovenii au părut surprinși de jocul propus de "studenți" și nu au făcut față pressing-ului și agresivității echipei clujene. În minutul 11, Chipciu a fost găsit excelent de Ely în careu, însă l-a luat la țintă pe Lazar din poziție ideală. Goalkeeper-ul oaspeților a avut o nouă intervenție importantă 5 minute mai târziu, de această dată în fața lui Remacle (16).

Deși au încercat să preia inițiativa, oltenii nu au putut trece de apărarea clujeană și au întâmpinat probleme serioase și la mijlocul terenului, acolo unde Romario și Filip au controlat jocul. La capătul unei reprize în care craiovenii nu au contat, același Ioan Filip putea înscrie din nou, însă a lovit greșit balonul, iar scorul pauzei la Mediaș a fost 1-0.

La revenirea de la vestiare, jucătorii de la CS U Craiova au intrat mai montați în teren și au forțat egalarea. La 5 minute de la reluare, Găman a reușit să trimită o lovitură de cap puțin peste poarta lui Gorcea (50).

Deși nivelul de joc al oltenilor a crescut, elevii lui Erik Lincar au reușit să blocheze acțiunile ofensive, în timp ce încercau să înscrie pe contraatac un gol care să decidă câștigătoarea. Totuși, după mai bine de oră de joc, oaspeții au reușit să egaleze. La o lovitură de colț, Papp a venit la a doua bară și l-a învins pe Gorcea (64).

"Studenții" și-au pierdut din entuziasm după golul încasat, însă nu și din ritm. Chiar dacă oltenii au avut posesia, Universitatea Cluj a continuat să pună probleme. În cele din urmă, rezultatul înregistrat de "Șepcile roșii" a fost același ca și în prima etapă, 1-1.

Comenteaza