Un nou baschetbalist de la U-BT, convocat la echipa națională

Un nou baschetbalist de la U-BT, convocat la echipa națională
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană va fi reprezentată la lotul național de unul dintre cei mai promițători tineri din echipa lui Mihai Silvășan.

După ce Nandor Kuti a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, selecționerul Tudor Costescu a decis să îl înlocuiască cu un alt baschetbalist de la U-BT. Este vorba despre Ștefan Grasu (17 ani), unul dintre jucătorii de perspectivă din lotul “studenților”.

“Pentru mine, această convocare este ceva incredibil. Este o onoare să reprezint România. Am făcut asta de-a lungul anilor la echipele naționale de juniori, iar acum sunt super fericit că am putut face pasul acesta mare, de a reperezenta echipa națională de seniori.

În aceste momente, este o situație dificilă atât pentru Federație, cât și pentru noi, jucători, antrenori și toate persoanele care sunt implicate în acest fenomen al sportului. Toată lumea încearcă să ne ajute să funcționăm la capacitate maximă, dar pentru asta trebuie să avem răbdare și încredere că totul va fi bine”, a declarat tânărul baschetbalist.

“Vulturii” vor evolua în cea de-a doua fereastră a preliminariilor EuroBasket 2022, la Valencia, împotriva Poloniei și Spaniei.

Comenteaza