Un nou amical pentru ”U”. ”Studenții” înfruntă Unirea Dej

Un nou amical pentru ”U”. ”Studenții” înfruntă Unirea Dej
"U" Cluj va întâlni Unirea Dej (liga a III-a), miercuri, de la ora 12:00, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, în cadrul celui de-al nouălea joc de verificare din 2017.

"Șepcile roșii" au înregistrat victorii pe linie în perioda de pregătire, echipa lui "Papi" trecând de CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1, 5-0), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1), Cetate Deva (5-1), CS Soda Ocna Mureș (5-0) și Luceafărul Decebal (6-1).

Universitatea va debuta în campionat abia pe 18 martie, în deplasare cu CFR Dej, după amânarea reluării campionatului, dar și a partidei cu Tritenii de Jos din a doua etapă a returului din Liga a IV-a. "Studenții" au încheiat pe locul 1 prima parte a sezonului, cu 40 puncte, având 13 victorii și un singur rezultate de egalitate.

"U" Cluj - Unirea Dej se joacă miercuri, de la ora 12:00, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, anunță site-ul clubului. După această partidă, elevii lui Marius Popescu vor mai da piept cu Olimpia Satu Mare (liga a II-a), sâmbătă, de la ora 13:00, în același loc.

 

Comenteaza