Un jucător de la CFR Cluj surprinde: “M-am săturat să îmi fie foame”

Un jucător de la CFR Cluj surprinde: “M-am săturat să îmi fie foame”
| Foto: facebook.com/EuropaLeague

Unul dintre mijlocașii campioanei este îngrijorat că va pierde lupta cu greutatea din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce campionatul Ligii 1 a fost suspendat, fotbaliștii s-au văzut nevoiți să își desfășoare antrenamentele individual, acasă. Recunoscut ca un jucător care ia în serios pregătirea fizică, Ciprian Deac e îngrijorat că ar putea pierde lupta cu kilogramele din cauza pandemiei.

Mijlocașul CFR-ului a redus mult din numărul caloriilor pe care le consuma, din cauza faptului că nu se poate pregăti la capacitate maximă. “Speriat nu sunt, dar sunt foarte precaut. Dacă ies de două ori pe săptămână din casă, încerc să mă protejez cât de mult. Având şi două fete, primul gând e să fie sănătoase fetele mele şi suntem foarte responsabili.

Abia aştept să începem antrenamentele, pentru că m-am săturat să-mi fie foame. Când văd mâncare, ies din casă, sincer încerc să mă abţin foarte mult. Sunt un tip care pune foarte repede pe el şi sunt foarte atent la alimentaţie, mai ales în această perioadă. Am redus foarte mult din aportul caloric pentru că se depune foarte repede.

Organismul e obişnuit cu un efort zi de zi şi, nefiind atent la alimentaţie, riscul e foarte mare să pui foarte repede kilograme în plus. Am avut probleme cu kilogramele până în perioada să plec în Germania. Am avut minimum trei kilograme în plus”, a spus Deac la Telekom Sport.

Comenteaza