Un jucător de la CFR Cluj a primit interzis la națională în mandatul lui Rădoi

Un jucător de la CFR Cluj a primit interzis la națională în mandatul lui Rădoi
| Foto: facebook.com/cfr1907

Selecționerul și asistenții săi au decis să nu mai convoace niciodată unul dintre fotbaliștii care a jucat constant pentru “feroviari” în actualul sezon.

Deși părea favorit pentru postul de titular, după retragerea lui Ciprian Tătărușanu, Cristian Bălgrădean nu va fi convocat la națională în mandatul lui Mirel Rădoi. Selecționerul a fost dezamăgit de modul în care goalkeeper-ul s-a prezentat la ultima acțiune, din luna noiembrie, notează GSP.

“Tu vii la națională ca să păcălești antrenamentele?!”, i-ar fi reproșat Rădoi și asistenții săi portarului. În plus, Bălgrădean a ieșit și din calculele lui Edi Iordănescu la echipa de club, după revenirea lui Arlauskis. Portarul se confruntă cu kilogramele în plus, iar lituanianul este favorit la titularizare, în ciuda cartonașului roșu încasat în derby-ul cu FCSB.

În actualul sezon, Bălgrădean a strâns 31 de apariții în tricoul campioanei, în toate competițiile. Goalkeeper-ul a evoluat în doar două meciuri pentru echipa națională, în două partide amicale.  

Comenteaza