Un jucător crescut de ”U”, dorit de FCSB-ul lui Gigi Becali

Un jucător crescut de ”U”, dorit de FCSB-ul lui Gigi Becali
Un fotbalist crescut de ”U” Cluj ar putea ajunge la FCSB din această vară, acesta fiind dorit de patronul echipei, Gigi Becali.

FCSB va încerca să-l transfere pe Olimpiu Moruțan, fotbalist crescut de Universitatea Cluj și care evoluează în prezent la FC Botoșani. Interesul pentru mijlocașul de 17 ani a fost confirmat de impresarul jucătorului, Florin Vulturar.

"Am discutat cu domnul Becali, el a făcut o ofertă care deocamdată nu e acceptată de Botoșani. Negocierile rămân deschise. Sunt și alte echipe interesate, chiar la meciul cu Târgu-Mureș au venit scouteri din Olanda ca să-l urmărească", a spus Vulturar pe Digisport.

Olimpiu Moruțan este unul dintre cei mai promițători tineri din campionatul intern. În actuala stagiune a prins 13 meciuri pentru Botoșani, iar în ultimul joc, cu ASA Târgu Mureș, câștigat cu 2-0 de moldoveni, a bifat toate minutele. El a plecat de la "U" Cluj în 2016.

"Driblingul său te face să-l iubeşti. E jucător rasat, va ajunge mare pentru că are şi un bun simţ, o modestie aparte", e caracterizarea făcută lui Moruţan de Septimiu Ormenişan, unul din antrenorii săi de la U Cluj, din perioada junioratului.

Comenteaza