Un fotbalist al campioanei inclus în echipa ideală a etapei din Liga 1

Un fotbalist al campioanei inclus în echipa ideală a etapei din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Viitorul, scor 0-0, unul dintre jucătorii “feroviari” se află printre remarcații runde cu numărul 25.

Încheiat indecis, derby-ul din Gruia a avut multe faze bune de joc, însă și momente mai puțin reușite. În ciuda remizei albe înregistrate pe tabelă, unul dintre jucătorii de la CFR Cluj a fost inclus de LPF în echipa etapei. Este vorba despre Andrei Burcă, cel care a fost integralist în duelul cu Viitorul. Fundașul este lăudat pentru evoluția sa, în special datorită faptului că este obligat să evolueze în flancul drept al defensivei. Chiar dacă poziția nu este una obișnuită pentru el, apărătorul a făcut jocuri foarte bune în 2020. În plus, Alex Pașcanu, împrumutat de clujeni la FC Voluntari se află și el printre remarcații rundei.

Echipa etapei cu numărul 25 din Liga 1:

Căbuz (Viitorul) – Burcă (CFR Cluj), Pașcanu (FC Voluntari), Puljic (Dinamo), Bancu (CS U Craiova) – Chamed (Gaz Metan Mediaș), Cicâldău (CS U Craiova), Sorescu (Dinamo) – Hora (Gaz Metan Mediaș), Dugandzic (FC Botoșani), V. Gheorghe (Astra Giurgiu). Antrenor: Corneliu Papură

Comenteaza