Un fost internațional de tineret, ofertat de "U" Cluj: "M-au sunat și mi-au oferit anumite sume"

Un fost internațional de tineret, ofertat de "U" Cluj: "M-au sunat și mi-au oferit anumite sume"
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa din Superligă este în continuare în căutare de jucători care să aducă un plus lotului condus de Ioan Ovidiu Sabău.

Plecat de curând de la FCSB, Valentin Gheorghe nu duce lipsă de oferte. Mijlocașul de bandă a intrat și în atenția Universității Cluj, care caută jucători pentru compartimentu ofensiv.

Mai mult, clubul clujean l-a și contactat pe fostul internațional de tineret pentru semnătura căruia se luptă cu Petrolul Ploiești, dar și cu echipe din străinătate, după cum anunță chiar jucătorul.

"Oamenii m-au sunat și mi-au oferit anumite sume și am vorbit cu ei, da. Sincer, acum nu m-am hotărât, mai am două oferte în afară de astea și chiar nu m-am hotărât.

În două-trei zile vreau să semnez și chiar trebuie să iau o hotărâre, să mă gândesc bine", a spus Valentin Gheorghe pentru iamsport.ro.

În vârstă de 26 de ani, mijlocașul a strâns 134 de apariții în Superligă, a marcat de 26 de ori și a oferit 9 pase decisive. Mai mult, a strâns selecții atât la naționala U21, cât și la selecționata U23, alături de care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Astra Giurgiu, CS Afumați, FCSB și Umraniyespor (Turcia) sunt echipele pe la care a trecut Valentin Gheorghe în cariera sa.

Comenteaza