Un fost internațional bosniac, sfaturi pentru Marius Șumudică: “El este pericolul pentru CFR Cluj”

Un fost internațional bosniac, sfaturi pentru Marius Șumudică: “El este pericolul pentru CFR Cluj”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia se va duela cu Borac Banja Luka, campioana Bosniei Herzegovina, în primul tur al Ligii Campionilor, iar un fotbalist trecut prin Liga 1 a analizat confruntarea.

CFR Cluj va avea parte de un adversar facil la prima vedere în prima înfruntare europeană a sezonului. “Feroviarii” se vor duela cu Borac Banja Luka, campioana surpriză a Bosniei Herzegovina. Cu aproape 100 de meciuri în Liga 1, fostul portar Adnan Guso a analizat duelul dintre cele două.

În prezent antrenor cu portarii la Zeljenicar, Guso susține că formația clujeană pornește ca favorită, iar reprezentaneti țării sale îi va fi foarte greu să le pună probleme elevilor lui Șumudică. Totuși, fostul goalkeeper avertizează în legătură cu antrenorul celor de la Borac Banja Luka, pe care îl consideră principalul pericol pentru “feroviari”.

“CFR Cluj va merge mai departe, eu aşa cred. Borac a avut un retur foarte bun, în care au recuperat 13 puncte față de Sarajevo. Şi au terminat cu două în plus. Au jucat bine după ce a venit un antrenor nou în iarnă.

Este vorba de Marko Maksimovic, care şi-a demonstrat valoarea. El este pericolul pentru CFR Cluj. A făcut multe schimbări și a adus jucători foarte buni. Dar chiar dacă au avut un parcurs incredibil, să nu credeți că au câștigat ușor. Toate meciurile din retur au fost grele, de luptă.

Am urmărit meciurile din România, m-am uitat la multe meciuri ale celor de la CFR Cluj. Au jucători cu experiență acolo, o echipă foarte solidă. Borac are o echipă mult mai tânără, puțini jucători cu experiență. Sigur, este Vranjes, jucător cu multe meciuri în România. Mai este și Zakaric, care a jucat și el în România.

Apoi îl au pe Zilijkic, decarul, foarte bun acolo, în banda stângă. Are o viteză foarte excelentă, este și tehnic. De bază în apărare este Jovanovic, jucător crescut de Partizan Belgrad. Dar mai este și Mijlvojevic, un tânăr foarte talentat, căpitanul selecționatei U21”, a declarat Adnan Guso pentru Fanatik.

Acum în vârstă de 45 de ani, Guso a sosit în România în 2003 și a evoluat în țara noastră pentru Universitatea Craiova, Dinamo, FC Argeș și Pandurii Târgu Jiu.

Comenteaza