Un fost antrenor din Gruia îi avertizează pe “feroviari”: “Va fi foarte greu cu FCSB”

Un fost antrenor din Gruia îi avertizează pe “feroviari”: “Va fi foarte greu cu FCSB”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Primele două clasate din Liga 1 se vor duela în ultima etapă din play-off, pe terenul formației din capitală.

Ioan Andone a condus în două rânduri CFR Cluj spre titlu, însă îi avertizează pe “feroviari” înaintea finalului de campionat. Tehnicianul consideră că lupta cu FCSB va fi una complicată, iar clujenii sunt obligați să câștige un nou trofeu în Liga 1, aceasta fiind singura soluție pentru rezolvarea problemelor financiare.

“Cei de la CFR au avantajul pe care îl au, dar au pierdut cu ambele echipe. Nu poți să știi, mai sunt patru meciuri, le trebuie un egal cu FCSB-ul și să câștige restul. CFR poate face asta, dar îi va fi foarte greu cu FCSB-ul.

E normal să fie presiune. CFR se bazează pe banii din cupele europene, nu are jucători tineri, precum FCSB și Craiova. Singura lor sursă de venit e performanță, să câștige campionatul și să joace cel puțin în Europa League. Dacă nu ia campionatul e deranj pentru că sunt mulți jucători, salarii mari.

Ăsta e stilul lui Dan Petrescu. Experiența celor de la CFR mă face să înclin balanța spre ei, dar dacă cei de la FCSB joacă în continuare cum au jucat, nu ai ce să le faci”, a spus Andone pentru Digisport.

Comenteaza