Un cvintuplu campion cu CFR Cluj, despre ultimul meci din Gruia: „Am văzut un furt”

Un cvintuplu campion cu CFR Cluj, despre ultimul meci din Gruia: „Am văzut un furt”
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Fostul portar al „feroviarilor” Giedrius Arlauskis a comentat faza controversată a meciului CFR Cluj - FCSB 1-1, când Florinel Coman a avut un gol anulat.

Jucătorul ajuns la finalul carierei crede că FCSB a fost ”furată” și este de părere că echipa lui Gigi Becali va câștiga titlul.

„Părerea mea este că FCSB va câştiga titlul. Dacă va intra în formă după pregătirea din iarnă… Dacă-şi intră Gigi în mână… Am văzut fazele de la CFR Cluj – FCSB. La golul lui Florinel Coman am văzut un furt. Made in România. De ce să se supere cei de la CFR Cluj? Că arbitrul n-a dat gol? A fost furt, între ghilimele. A fost o greşeală care a costat victoria. Nu poţi să faci asta.

Mai rămâne să dai un pumn la încălzire, să dai gol şi apoi să revină la faza de la încălzire, să îl anuleze. Se întâmplă peste tot. În România, voi sunteţi mai sensibili. Sunteţi mai sentimentali, lacrimogeni. Ăsta e talentul. La plâns eraţi campioni olimpici dacă exista proba asta. Fără să mai faceţi deplasarea. Trimiteau medalia direct în ţară”, a afirmat Arlauskis, potrivit digisport.ro.

Giedrius Arlauskis a avut o carieră impresionantă ca număr de titluri câștigate. Lituanianul a câștigat de șapte ori campionatul în România, câte o dată cu Unirea Urziceni și FCSB și de cinci ori cu CFR Cluj.

Comenteaza