UEFA Champions League. Napoli – Liverpool, cel mai important meci al zilei

UEFA Champions League. Napoli – Liverpool, cel mai important meci al zilei
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Finalista din sezonul trecut se deplasează în Italia și va juca în fața unora dintre cei mai pasionați suporteri din Europa.

Grupa A propune două dueluri cel puțin interesante. Borussia Dortmund primește vizita celor de la AS Monaco, într-o partidă ce se anunță a fi un festival al golurilor. În prima etapă, germanii au câștigat împotriva lui Brugge, în timp ce monegascii au pierdut contra celor de la Atletico. După remiza albă din derby-ul Madridului, elevii lui Diego Simeone speră la o evoluție mai bună în fața campioanei Belgiei.

Grupa B este una dintre cele mai echilibrate din acest sezon al competiției. Primul meci al zilei este cel dintre PSV Eindhoven și Inter Milano. Olandezii au fost umiliți pe Camp Nou, scor 4-0, în timp ce italienii au câștigat, cu Tottenham la revenirea în cea mai importantă competiție europeană. Pe Wembley, jucatorii lui Mauricio Pocchetino primesc vizita Barcelonei, care este favorita clară a întâlnirii.

În Grupa C, PSG va întâlni surpriza din acest sezon al Ligii Campionilor, Steaua Roșie Belgrad. Sârbii au remizat cu Napoli în prima etapă, iar parizienii au cedat pe Anfield Road, în prelungiri. Cel mai tensionat meci al zilei va fi cu siguranță duelul dintre italieni și englezi, Napoli și Liverpool, fiind două dintre cele mai ofensive echipe de pe continent.

Grupa D este singura din acest sezon în care nu există o favorite clară la calificarea în optimi. Primul duel al zilei este cel dintre Lokomotiv Moscova și Schalke 04. În prima etapă, rușii au fost umiliți de Galatasaray, scor 3-0, iar germanii au remizat, 1-1, cu FC Porto.  Partida dintre portughezi și turci are premisele unui meci mare, în special datorită apetitului ofensiv al formației de pe Bosfor.

Programul meciurilor:

Lokomotiv Moscova – Schalke 04, ora 20, Look Sport, Digisport 2, Telekom Sport 2

PSG – Steaua Roșie Belgrad, ora 20, Look Plus, Digisport 1, Telekom Sport 1

Borussia Dortmund – AS Monaco, ora 22, Digisport 4, Telekom Sport 3

Atletico Madrid – Club Brugge, ora 22

PSV – Inter Milano, ora 22, Digisport 3, Telekom Sport 4

Tottenham – Barcelona, ora 22, Look Plus, Digisport 1, Telekom Sport 1

Napoli – Liverpool, ora 22, Look Sport, Digisport 2, Telekom Sport 2

FC Porto – Galatasaray, ora 22

Comenteaza