UEFA Champions League. Barcelona – Inter și PSG – Napoli, cele mai importante meciuri ale serii. Program complet

UEFA Champions League. Barcelona – Inter și PSG – Napoli, cele mai importante meciuri ale serii. Program complet
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Deși italienii vin după victoria din derby-ul cu AC Milan, catalanii speră să obțină victoria și să treacă pe primul loc al grupei.

După ce ieri Juventus a învins-o pe Manchester United, iar Hoffenheim au oferit cel mai spectaulos meci al zilei, seara propune alte întâlniri pasionante în UEFA Champions League.

Grupa A este una dominată clar de Borussia Dortmund și Atletico Madrid, iar cele două formații se vor înâlni în duel direct, în fața “Zidului Galben”, de pe Signal Iduna Park. În celălalt meci al grupei, Brugge și Monaco se luptă pentru locul al treilea, care le oferă șansa la primăvara Europa League.

Grupa B este una dintre cele mai puternice din acest sezon, iar cele două formații care au câștigat ambele partide de până acum se întâlnesc în meci direct. Barcelona și Inter vor se vor lupta pe Camp Nou pentru șefia grupei. În celălalt duel al zilei, olandezii de la PSV primesc vizita lui Tottenham.  

Grupa C este cu siguranță cea mai puternică din actualul sezon al Ligii Campionilor. PSG și Napoli se întâlnesc într-un duel mai echilibrat decât ar putea părea la prima vedere. În celălalt meci al serii, finalista de anul trecut, Liverpool primește vizita Stelei Roșii Belgrad.

Grupa D propune cele mai echilibrate întâlniri ale serii. GAlatasary primește vizita celor de la Schalke 04, în timp ce FC Porto se deplasează la Moscova pentru duelul cu Lokomotiv.

Programul serii în UEFA Champions League:

PSV – Tottenham, ora 20:00, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

Club Brugge – Monaco, ora 20:00, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Barcelona – Inter, ora 22:00, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

PSG – Napoli, ora 22:00, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Borussia Dortmund – Atletico Madrid, ora 22:00, Telekom Sport 3, Digisport 3

Liverpool – Steaua Roșie, ora 22:00, Telekom Sport 4, Digisport 4

Galatasaray – Schalke 04, ora 22:00

Lokomotiv Moscova – FC Porto, ora 22:00

Comenteaza