"U" scapă de faliment

Judecătorul sindic de la Tribunalul Botoşani, care a judecat cererile de intrare în faliment a Universităţii Cluj, a dat verdict în favoarea clubului.

Tribunalul Botoșani nu a pronunțat joi falimentul clubului Universitatea Cluj, așa cum se așteptau cei mai mulți dintre cei implicați. Dimpotrivă. Judecătorul sindic a respins cererile reclamanților. Următorul termen în proces este 2 septembrie.

”Soluția pe scurt: Respins cererea de intervenţie în interesul debitoarei formulată de Nera Mureşan Security SRL Floreşti ca inadmisibilă. Anulează cererea de intervenţie formulată de Petraru Aurelian Bogdan. Respins cererile creditorilor întemeiate pe prev. art. 105 alin.1 coroborate cu cele ale art. 107 alin.1 lit. C din Legea nr. 85/2006 cu modificările ulterioare. Definitivă şi executorie.Cu recurs

Pronunţată în şedinţa publică din 26 mai 2016
Document: Hotărâre intermediară”, se arată pe portalul instanțelor.

Tot joi, Tribunalul Botoșani a luat câteva decizii în cazul altor plăți pe care clubul le are are de efectuat către diverse persoane. În unele cazuri a dat câștig de cauză creditorilor, în altele a amânat pronunțarea pentru 2 iunie.

 

Comenteaza