"U" s-a impus detașat în deplasarea de la Câmpia Turzii

"Șepcile roșii" au învins cu 4-0 Industria Sârmei Câmpia Turzii, sâmbătă, în runda cu numărul 12 din Liga a IV-a.




">

Este a zecea victorie înregistrată de elevii lui "Papi" în actuala stagiune de campionat. "Studenții" se mențin pe prima poziție, cu 31 puncte și un golaveraj de 61-5. Turdenii rămân pe locul 9, cu doar 12 puncte și un golaveraj de 24-42.

GOGA ȘI LEMAC FAC LEGEA ÎN CAMPIONAT

"Studenții" au deschis recitalul prin veteranul Dorin Goga (24), după o pasă primită de la Octavian Abrudan. Golgheterul Brian Lemac a majorat diferența în prima parte a reprizei secunde (62). Tot el avea să înscrie pentru 3-0 20 minute mai târziu (82). Atacantul de 21 ani a reluat cu capul o centrare venită din banda dreaptă.

Dorin Goga a închis tabela în ultimul minut regulametar (90). Fotbalistul de 32 ani a scăpat singur și l-a învins fără probleme pe goalkeeperul formației adverse. După această dublă, Goga a ajuns la 14 reușite pentru "alb-negri" în actuala stagiune de campionat. Al doilea marcator al întâlnirii de la Câmpia Turzii, Brian Lemac, a ajuns la cota 17.

PARCURS REMARCABIL

Universitatea a câștigat 10 din cele 11 meciuri disputate până acum. Echipa lui "Papi" a bifat o singură remiză, 2-2 cu Arieșul Turda. "Șepcile roșii" au cel mai bun atac (61) și cea mai bună defensivă din serie (5). "Studenții" s-au impus, de asemenea, în toate partidele desfășurate pe propriul teren.

"Încercăm să rămânem constanți. Am stat foare bine la posesie și organizare vreo 35-37 minute. Totul stă în atitudine, mai ales la acest nivel. Dacă nu ai atitudine, înseamnă că există o problemă. E de admirat că cei de la Câmpia Turzii nu au cedat din punct de vedere fizic și chiar au vrut să joace. Au terminat meciul cu doi jucători născuți în 2000. La rândul nostru, am avut fotbaliști din 98 și 99. Nu sunt încă la potențialul lor maxim, dar va veni și acel moment. Obiectivul nostru era victoria și ni l-am îndeplinit", a declarat antrenorul "Șepcilor roșii", Marius Popescu, la finalul partidei.

"Știam că va fi un meci dificil, ținând cont că am avut atâția copii pe teren. "U" Cluj a fost peste noi la agilitate, forță și tehnică. Singurul lucru pozitiv pe care pot să-l remarc este că am schimbat vechea echipă cu una tânără și de mare perspectivă. Dacă ne uităm să vedem ce a fost în urmă, mai puțin etapa trecută, se vede că acești copii chiar au atitudine. Noi am încercat tot ce era omenește, au fost și două situații de gol. Dacă am fi înscris, probabil că acel gol ar fi fost de aur. Felicit echipa Universității și sper să revină cât mai repede în ligile superioare", a spus antrenorul de la Câmpia Turzii, Cornel Morea.

Pentru "U" Cluj urmează duelul cu Arieșul Mihai Viteazu. Partida va avea loc sâmbăta viitoare, pe 12 noiembrie 2016, de la ora 15:00, pe arena din Parcul Central. Trupa din Câmpia Turzii va evolua în deplasare cu Tritenii de Jos.

INDUSTRIA SÂRMEI CÂMPIA TURZII - FC UNIVERSITATEA CLUJ 0-4 (0-1)

Au marcat: Dorin Goga (24, 90), Brian Lemac (62, 82)

Locație: Stadionul Mihai Adam, Câmpia Turzii

Industria Sârmei (4-4-2): Marius Nicoară - Paul Kovacs, Mihai Moldovan, Gabriel Mocan, Valentin Marcu - Alex Varga, Dorin Tescar, Alin Bucur, Rareș Rus - Andrei Rusu, Sebastian Moldovan

Rezerve: Alin Cioargă, Darius Indrei, Bogdan Cămărășan, Marcel Rus, Grigore Giuncan, Noris Tămaș, Lucian Rusu

Antrenor: Cornel Morea

"U" Cluj (4-2-3-1): Cristian Man - Florin Fizesan, Octavian Abrudan, Gabriel Morar (Irimie 51), Victor Manu - Gabi Giurgiu, Cristian Pașca - Paul Costea (Pintea 63), Dorin Goga, Darius Hîmpea (Bercea 72) - Brian Lemac (Pop Solovăstru 86)

Rezerve: Cristian Tudose, Horațiu Popa, Darius Irimie, Cristian Kilin, Adrian Pop Solovăstru, Adrian Pintea, Mădălin Bercea

Antrenor: Marius Popescu

Comenteaza