Foto "U" Olimpia Cluj a cucerit un nou titlu de campioană la fotbal feminin

"U" Olimpia Cluj a cucerit un nou titlu de campioană la fotbal feminin
| Foto: frf.ro
"U" Olimpia Cluj titlu
"U" Olimpia Cluj titlu
"U" Olimpia Cluj titlu
"U" Olimpia Cluj titlu

Formația clujeană s-a impus în ultima etapă din play-off chiar pe terenul rivalei Poli Timișoara, scor 3-1.

În acest weekend a avut loc etapa 10, ultima a acestui sezon și cea mai așteptată de suporterii echipelor aflate în vârful clasamentului. Confruntarea dintre Politehnica Timișoara și Universitatea Cluj s-a disputat cu trofeul pe masă!

Fetele de la Universitatea Cluj au avut parte de un sezon intens și plin de provocări. Primul hop pe care l-a întâmpinat formația pregătită de Constantin Olariu a fost în sezonul regulat, atunci când a pierdut la masa verde în fața rivalelor de la Politehnica Timișoara.

După acest moment ce le-a adus pe jucătoare pe locul al doilea, a urmat o serie de victorii pe care formația clujeană și le-a inclus în palmares. Al doilea hop însă a fost în play-out când clujencele au fost învinse pe teren propriu pentru prima dată în ultimul deceniu.

Cu toate acestea echipa s-a menținut, iar în ultimul meci al turului, după ce au înfrânt primul loc al clasamentului, distanța ce le-a despărțit pe cele două a fost doar de un punct. Din acel momente concurentele la titlu au fost despărțite de doua un punct timp de 5 etape.

Duminică, 28 mai, pe Stadionul Știința din Timișoara, Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1 în fața Politehnicii Timișoara, câștigând astfel pentru a doisprezecea oară titlul de campioană națională.

Golurile victoriei au fost marcate de Ioana Bălăceanu, Carmen Marcu, Mihaela Ciolacu, cea din urmă devenind și golgheterul campionatului, cu 33 de reușite.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza