”U” Mobitelco vrea revanşa cu BCM Piteşti. „Ne-au bătut la diferenţe mari, acum vom învinge noi!”

”U” Mobitelco vrea revanşa cu BCM Piteşti. „Ne-au bătut la diferenţe mari, acum vom învinge noi!”
Baschetbaliştii clujeni sunt neînvinşi acasă în campionat, dar se pregătesc de o confruntare foarte dificilă cu BCM Piteşti, echipă care i-a bătut pe unde i-a prins.

„Studenţii" vor să-şi ia revanţa în faţa Piteştiului, formaţie cu care s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, ierzând tot de atâtea ori. „U"BT Mobitelco- BCM Piteşti se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Echipa de baschet e imbatabilă pe teren propriu în Liga Naţională, dar va avea parte de un adversar care a chinuit-o în ultimele trei confruntări, BCM Piteşti. Cele două echipe s-au întâlnit în Cupa României, în două mecuri, iar piteştenii s-au impus categoric, câştigând şi un al treilea meci în campionat, pe teren propriu. „Am pierdut toate meciurile la diferenţe foarte mari. Dorim să ne luăm revanşa, e normal, mai ales că jucăm aici, în sala noastră, cu suporterii nostri care ne dau energie. Vrem să continuăm parcursul foarte bun din acest campionat pe teren propriu. E un mare avantaj că nu am pierdut în campionat pe teren propriu, vrem sa continuăm aşa. Credem că piteştenii vor fi obosiţi, dar formează echipă cu individualităţi foarte bune şi cu un antrenor tânăr, care îmi place. În această săptămână am lucrat foarte mult la tactică, cred că suntem pregatiţi pentru acest meci", a prefaţat partida Milan Medvedj.

Şi Paul Chetreanu se aşteaptă la un joc foarte dificil, dar crede că "U" se va impune în final. „Ei vin si după o victorie foarte importantă în prelungiri cu Energia, deci au un ascendent moral. Pentru noi e foarte important să lăsăm trecutul în spate şi meciurile care s-au derulat până acum în confruntările directe cu Piteştiul. Dacă ne facem treaba, cum ne-am obişnuit în ultima perioadă, cred că succesul va fi de partea noastră. Nu cred ca jocul Piteştiului a fost problema, ci jocul nostru. Omogenitatea echipei noastre a crescut, aşa că dacă reuşim sa menţinem acest nivel, nu vor fi probleme. Nu avem nici probleme medicale. Piteştiul este o echipă de play-off, au un antrenor tânăr, încă nu şi-au găsit ritmul, dar au jucători foarte valorosi, care pot sa facă diferenţa", a spus Chetreanu.

Meciul dintre "U" BT Mobitelco şi BCM Biteşti este programat sâmbătă, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

 

Etichete
Comenteaza