”U” Mobitelco testează un fost campion al Serbiei și Bulgariei VIDEO

”U” Mobitelco testează un fost campion al Serbiei și Bulgariei VIDEO
Echipa clujeană de baschet are în probe o extremă de 2,07 care a făcut junioratul la Partizan Belgrad și a jucat în naționala de juniori a Serbiei.

"U" Mobitelco BT îl are în probe pe pivotul sârb Vladimir Mijovic, campion al Serbiei, în 2004, și al Bulgariei, în 2009.

"De astăzi, în următoarele două zile, avem la antrenamente încă un jucător, Vladimir Mijovic. Este un jucător cu experiență în Eurocup, în competițiile europene și în campionate destul de puternice. Este un produs al școlii Partizan, încercam să vedem dacă ne putem întări sub panou, în special pentru cupele europene, dar și pentru campionatul intern. Am mai avut șase străini, deci nu este nicio problemă să gestionăm această situație", a declarat președintele executiv Mircea Cristescu.

Născut în 1984, Mijovic este extremă, are 2,07 m înălțime și a mai evoluat în carieră la LTi Giessen 46ers din Germania, la Rilski Sportist și Lukoil Academik în Bulgaria, la Achilleas, AEL și Omonia în Cipru, dar și la Atlas Banka Novi Beograd, Banjaluka Pivarna, Sloga Kraljevo, fiind un produs al școlii de baschet Partizan Belgrad. A fost selecționat în națională U18 a Serbiei, fiind campion al Serbiei și Muntenegrului în 2004, campion al Bulgariei în 2009 și finalist al Ligii Balcanice în 2011.

Comenteaza