“U” joacă ultimul meci din Antalya contra echipei lui Peter Cvirik

“U” joacă ultimul meci din Antalya contra echipei lui Peter Cvirik
Universitatea va pune punct azi meciurilor de pregătire din Turcia, urmând să joace de la ora 14:30 ultima partidă-test, contra slovacilor de la Spartak Trnava, la care este legitimat şi fostul jucător al “Şepcilor roşii”, Peter Cvirik. Delegaţia clujenilor se va întoarce mâine în ţară cu un avion charter.

Cantonamentul de trei săptămâni din Antalya se încheie mâine pentru "U", însă "studenţii" vor juca azi ultimul joc de pregătire, al şaselea în Turcia. Clujenii vor întâlni ocupanta locului trei din prima ligă slovacă, Spartak Trnava. În lotul adversarilor de azi se află şi Peter Cvirik, fundaşul în vârstă de 32 de ani care a jucat un tur de campionat pentru "U" în sezonul trecut. Partida contra slovacilor va începe - conform programului oficial - la ora 14:30, urmând să fie transmisă în direct de Digi Sport 1. Clujenii vor părăsi Antalya mâine, urmând ca în jurul amiezii să ajungă în ţară. "Studenţii" vor primi câteva zile libere, urmând ca luni să-şi reia antrenamentele.

În celelalte şase partide din Antalya, Universitatea a bifat trei înfrângeri, cu Legia Gdansk (0-1), Tavria Simferopol (1-3) şi NK Split (2-3), urmate de două victorii, cu letonii de la FC Daugava (6-0) şi cu moldovenii de la FC Tiraspol (1-0). Tot azi, formaţia secundă a Universităţii, pregătită de Gică Barbu, va disputa un ultim joc de pregătire, contra echipei FC Coştuleni, ocupanta locului 12 în campionatul din Republica Moldova. Până la reluarea campionatului, programată pe 25 februarie, Universitatea va mai disputa un joc de pregătire, adversarul urmând a fi stabilit ulterior.

(D.S.)

 

 

Etichete
Comenteaza