"U" joacă în Liga a IV-a, dar îşi face echipă de Liga 1

"Şepcile roşii" continuă campania spectaculoasă de transferuri, care include fotbalişti cu trofee şi meciuri în cupele europene.

Dorin Goga (32 de ani) s-a întors la clubul care, în urmă cu 13 ani, îl lansa în fotbalul mare. Atacantul s-a antrenat marţi dimineaţă sub comanda lui Marius Popescu şi urmează să semneze un contract cu Universitatea. El a părăsit-o pe Poli Timişoara în vară şi a ajuns în lotul celor de la ASA Târgu-Mureş, însă problemele de acolo l-au convins să accepte oferta "Şepcilor roşii".

Goga a evoluat în carieră pentru Politehnica Timişoara, Rapid Bucureşti, Hapoel Ramat Gan (Israel), Dinamo Tbilisi (Georgia) şi ASA Târgu-Mureş. În 2013 a câştigat Cupa Israelului cu Hapoel Ramat Gan, iar un an mai târziu şi-a trecut în palmares cupa şi campionatul în Georgia, cu Dinamo Tbilisi.

Vârful celor de la "U" are două meciuri în calificările Champions League (cu georgienii) şi 18 partide în Cupa UEFA / Europa League, în tricoul celor de la Poli Timişoara, Rapid Bucureşti şi Dinamo Tbilisi.

Goga se alătură altor trei fotbalişti "cu nume" care s-au întors în această vară la "U": Gabriel Giurgiu, Alexandru Păcurar şi Octavian Abrudan. Acesta din urmă negociase un contract în conducerea clubului, însă a fost convins să revină pe teren.

În încercarea de a reveni cât mai repede în fotbalul mare, "uiştii" au strâns rândurile: Ioan Ovidiu Sabău a refuzat oferta Federaţiei Rromâne de Fotbal de a deveni director tehnic al Naţionalei României şi este managerul sportiv al celor de la "U"; Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi sunt antrenor principal, respectiv secund, iar Cristi Pojar a acceptat şi el să se alăture staff-ului.

Tot la "U" a venit şi Emilian Dolha, care se va ocupa de pregătirea portarilor.

Comenteaza