"U" îşi joacă soarta în următoarele cinci etape

Echipa Universităţii e pe locul 16, retrogradabil şi are nevoie disperată de puncte pentru a rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării.

"U" va juca luni cu CFR Cluj, în derby-ul oraşului, apoi va primi vizita lui Gaz Metan Mediaş, după care va juca cu Săgeata Năvodari, FC Botoşani şi ACS Timişoara, echipe cu care "studenţii" se luptă pentru menţinerea în Liga I. "Programul este dificil, fiecare meci e ca o finală. Vreau să ieşim repede din zona retrogradării", a spus antrenorul Mihai Teja.

Trupa clujeană a făcut unul dintre cele mai proaste meciuri din acest an în faţa lui Dinamo, având o evoluţie palidă, cu multe erori, atât în defensivă cât şi în atac. Iar programul este infernal pentru "şepcile roşii", care îşi pot decide soarta în etapele următoare. Luni , "U" Cluj va juca în Gruia, cu CFR, apoi o va primi pe Cluj Arena pe Gaz Metan Mediaş, după care va susţine două trei partide vitale, cu Săgeata Năvodari (deplasare), FC Botoşani (acasă) şi ACS Timişoara (deplasare), echipe contracandidate la evitarea retrogradării.

După 23 de etape, formaţia lui Teja e pe locul 16, cu 21 de puncte, la trei lungimi de Săgeata Năvodari, ocupanta locului 14, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare. "Îmi pare rău că am pierdut cu Dinamo, puteam obţine măcar un rezultat de egalitate. Nu îmi place când mă uit la clasament şi văd că suntem pe loc retrogradabil. Sper să ieşim cât mai repede din această zonă a clasamentului. Fiecare meci e ca o finală pentru noi. Lupta este foarte grea şi trebuie să câştigăm în perioada următoare. Avem foarte mult de tras, îmi doresc enorm să urcăm în clasament. Cu Dinamo am ratat această şansă. Nu este nimic pierdut, vom încerca să câştigăm următorul meci, cel cu CFR Cluj. De altfel, noi jucăm fiecare partidă la victorie", a spus antrenorul Mihai Teja.

Lemnaru a jucat accidentat

Atacantul lui "U" n-a mai strălucit în meciul cu Dinamo, dar una dintre explicaţii este forma fizică. Jucătorul a acuzat o accidentare cu două zile înaintea meciului şi nu fost jucat de Teja nici în amicalul cu Metalurgistul Cugir, antrenându-se separat, în sala de fortă. Fotbalistul s-a recuperat şi este anunţat titular şi cu CFR Cluj în etapa următoare.


Bilete accesibile

Conducerea CFR-ului a stabili preţul biletelor pentru derby-ul de luni. Cel mai ieftin tichet costă 5 lei, în peluza rezervată suporterilor Universităţii, iar la cele două tribune preţurile sunt de 30 şi 40 de lei. "Biletele în sectorul destinat galeriei oaspete se vor distribui doar persoanelor care sunt membrii Asociaţiei Suporterilor echipei FC Universitatea Cluj. Accesul pe stadion se va face doar pe baza buletinului de identitate in original", a anuţat clubul din Gruia. Tichetele se vor pune în vânzare începând de miercuri, la casele de la stadionul dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza