“U” Cluj, victorie mare cu CSM Slatina

“U” Cluj, victorie mare cu CSM Slatina
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Echipa de handbal feminin a învins una dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare, scor 28-23.

Începutul de joc din Sala Sporturilor “Horia Demian” a fost unul alert, iar cele două echipe au părut că vor să sară peste construcție. Universitatea si-a arătat limitele în atac, după ce adversarele le-au blocat eficient pe Senocico și pe Lazăr. La jumătatea reprizei, Diana Lazăr a reușit să scape din marcaj și le-a readus în joc pe “studente”. Raluca Petruș a contribuit și ea la ofensivă, dar scorul pauzei a fost în favoarea echipei oaspete, 14-15.

Partea secundă a început excelent pentru elevele lui Alin Bondar, care au avut un parțial de 4-0 și un joc defensiv perfect. Susținute puternic din tribune, jucătoarele Univesității au controlat jocul și au mențiut diferența de pe tabelă. Ionica Munteanu a închis poarta, iar Lazăr și Senocico au oferit un recital în atac. Astfe, “U”  a câștigat un meci vital pentru menținerea în Liga Florilor, iar tinerele jucătoare ale clubului clujean și-au arătat potențialul și au demonstrat că sunt capabile să joace la nivel înalt.

Principalele marcatoare pentru “studente” au fost Lazăr (10), Senocico (8) și Petruș (6), iar de la CSM Slatina s-au remarcat Andrei (13), Lazăr și Rusu (ambele 3).

Următorul meci pentru Universitatea este miercuri, 4 aprilie, împotriva echipei Dunărea Brăila.

Comenteaza