“U” Cluj, victorie clară în ultima deplasare a sezonului

“U” Cluj, victorie clară în ultima deplasare a sezonului
Avântul Reghin - "U" Cluj | Foto: Cristian Cosma / FC Universitatea Cluj

“Studenții” s-au impus împotriva Avântului Reghin, scor 4-1, după un meci pe care l-au dominat.

În fața a aproximativ 500 de spectatori, gazdele au început mai bine și au avut prima ocazie la combinația nereușită dintre Feketics și Stănilă. Totuși, clujenii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 18, când Florescu a executat foarte bine o lovitură liberă. Zece minute mai târziu, Lemnaru a reușit o pasă superbă, cu călcâiul, pentru Ene, iar vârful “șepcilor roșii” a majorat diferența. Dominația Universității a continuat și, până la pauză, Ene și Lemnaru au ratat ocazii mari la poarta gazdelor. Astfel, după 45 de minute de joc, tabela indica 2-0 pentru “U”.

Repriza secundă a început cum nu se poate mai bine pentru “studenți”, care au reușit două goluri în doar două minute. Mai întâi, Ene a centrat în careu, iar un fundaș a deviat în propria poartă. Apoi, același Ene s-a aflat la capătul unei acțiuni de atac și a reușit dubla. Potcoavă a avut și el oportunitatea de a marca, dar oaspeții au fost cei care au punctat.

În minutul 66, Sîplăcan l-a învins pe Gorcea cu o lovitură liberă executată la vinclu. Până la final, Ene și Florescu, de două ori, au mai ratat ocazii mari pentru Universitatea. Băieții lui Adrian Falub s-au impus la Reghin cu 4-1 și se întorc acasă pentru ultimul meci din Liga a 3-a.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Gorcea – Chiș, Abrudan, Cordoș (’63 Telcean), Potcoavă – Giurgiu, Florescu, Greu – Hordouan (’80 Ursu), Lemnaru, Ene

Avântul Reghin: Suciu – Morar, Core, Sîplăcan, Truță, Palcău, Fulop, Luca, Moldovan, Feketics, Stavila

Următorul meci pentru “studenți” va fi împotriva echipei Industria Galda de Jos. Partida se va disputa sâmbătă, 26 mai, de la ora 18, pe Cluj Arena.

Comenteaza