"U" Cluj, victorie categorică în amicalul cu Ocna Mureș

"Șepcile roșii" au trecut cu 5-0 de CS Ocna Mureș (liga a III-a), miercuri, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", în cel de-al șaselea amical din 2017.

Universitatea a deschis scorul prin execuția de la distanță a lui Iuliu Hațiegan (35). La faza imediat următoare, Darius Hîmpea a majorat avantajul după un gol cu capul. În repriza secundă, Adrian Pintea a făcut 3-0 după ce a reluat cu capul o centrare din banda stângă. S-a terminat 5-0 pentru trupa lui "Papi", Florin Fizeșan marcând de două ori, ultima reușită venind dintr-un penalty.

Este a șasea victorie consecutivă pentru "studenți" din amicale. "Alb-negrii" au mai bătut CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1) și Cetatea Deva (5-1).

"Ne-am atins încă o dată scopul, acela de a câștiga. Și echipa adversă și-a dorit, și e foarte important pentru că jucătorii mai tineri pot să-și dea seama că trebuie să fie prezenți în orice moment al competiției, amicală sau oficială, că trebuie să să se ridice la nivelul adversarului atât fizic cât și mental. Una peste alta, e un rezultat bun", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

DOI TINERI ÎN PROBE

"Sunt doi copii de la Bistrița pe care vrem să-i luăm și cred că mutarea lor se va rezolva. E vorba de Hordouan și Chioren, unul joacă mijlocaș în banda dreaptă, iar celălalt în banda stângă", a explicat "Papi".

Următorul amical al "Șepcilor roșii" este programat sâmbătă, de la ora 12:00, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", cu Unirea Jucu.

"U" CLUJ - CS OCNA MUREȘ 5-0 (2-0)

Au marcat: Hațiegan, Hîmpea, Pintea, Fizeșan (dublă)

"U" (prima repriză): Pop - Budăcan, Ionescu, Irimie, Manu - Rogozan, Budin - Goga, Hațiegan, Hîmpea - Lemac

"U" (a doua repriză): Pop - Potcoavă, Morar, Irimie, Hîmpea - Fizeşan, Fodor - Chiorean, Goga, Hordouan - Pintea

Locație: Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", Cluj-Napoca

Comenteaza