“U” Cluj susține decizia FRF în privința Ligii a 2-a: “Ne-ar fi produs o gaură foarte mare din punct de vedere financiar”

“U” Cluj susține decizia FRF în privința Ligii a 2-a: “Ne-ar fi produs o gaură foarte mare din punct de vedere financiar”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Prin vocea directorului executiv, Daniel Stanciu, clubul clujean și-a exprimat susținerea pentru decizia Federației de a încheia sezonul eșalonului secund pentru formațiile neimplicate în lupta pentru promovare.

Chiar dacă Liga 1 este programată să își urmeze cursul normal, FRF a decis ca eșalonul secund să fie oprit pentru toate echipele în afară de primele șase clasate. Printre echipele ale căror sezon competițional a luat sfârșit se numără și Universitatea Cluj, care se afla mai aproape de zona fierbinte a clasamentului decât de lupta pentru promovare.

Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului, a dezvăluit că încheierea sezonului a fost o binecuvântare din punct de vedere financiar. “Cred că a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua noi, cluburile neimplicate în procesul de promovare sau retrogradare, am economisit foarte mult. Stăteam prost din punct de vedere financiar și măsurile impuse de Guvern cluburilor ne-ar fi implicat foarte mult și ar fi produs o gaură foarte mare din punct de vedere financiar, neprevazută”, a spus Stanciu la Pro X.

Comenteaza